עידן, הוא פעיל אצלנו ב״לחיות בכבוד״, המוטו שלו: ״חיים רק פעם אחת, אז צריך לגרום לכמה שיותר אנשים להנות בדרך 😄״

כבר למעלה משנתיים שעידן פעיל אצלנו בעמותה, במהלכה הוא דאג להתרים לניצולי השואה היקרים מעל ל-250 אלף!!! ארוחות חמות, וחילק אלפי ארוחות חמות עד לפתח דלתם של הקשישים וניצולי השואה האהובים😲.

פרט אחד שלא כל אחד יודע עליו: עידן מבקר באופן קבוע כבר מעל ל-6 שנים אצל ניצולת שואה בעיר נתניה, הוא כבר הפך ממש לנכד עבורה😍.

אחד המשפטים המרגשים שאמרו לו ניצולי השואה האהובים כשהביא להם ארוחה חמה: ״תודה רבה! אתם התקווה שלנו!״🥺 כשעידן מסיים לדאוג לניצולי השואה האהובים, הוא גם עושה סנובורד, מנגן בגיטרה ואוהב לצאת לרוץ🏃‍♂️.

גאים בך עידן!🙏 איזה כייף לנו שאתה איתנו בצוות❤

Share:

Facebook
WhatsApp
Twitter
Telegram

רוצים לקרוא עלינו עוד?

חג שבועות בלחיות בכבוד

בשלושת השבועות האחרונים רקמנו יחד חלום – מסיבת שבועות חמה ואוהבת עבור ניצולי שואה, כזו שממלאת את הלב וגם את הצלחת בלוגרי האוכל האהובים אורן

מסע של זיכרון ואהבה במסעדת שף

מסע של זיכרון ואהבה במסעדת שף אתמול היה לנו הכבוד ללוות שתי ניצולות שואה אהובות ומיוחדות,מריה וגלינה,לארוחת ערב מרגשת ומלאת טעמים במסעדת השף היוקרתית “היבה”